Director

 SERGI VICENTE, director i fundador de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona

Més de 30 anys d’experiència professional avalen la seva trajectòria com a intèrpret en tots els àmbits de la música clàssica. En la seva formació han format part prestigiosos mestres com D. Russell, J. Tomàs, J. L. Rodrigo, L. Brouwer i A. Pierri entre d’altres.

Desenvolupa una important tasca pedagògica com a Professor al Centre Superior del Conservatori Liceu i també amb col·laboracions regulars a importants centres d’arreu del món.

Té una intensa activitat concertística, tant de solista com de música de cambra i amb orquestra. La seva discografia inclou sis CDs d’una gran acollida comercial (amb més de 20.000 oients mensuals a Spotify)

La seva trajectòria com a intèrpret ha produït que diferents compositors li dediquin especialment les seves obres i que regularment formi part en jurats de certàmens i concursos.

Ha participat en els més importants Festivals Internacionals en  ciutats com: Moscou, L’Havana, Bogotà, Medellín, Santiago de Xile, Bombay, París, Roma, Caracas, Sophia, Viena, Lisboa, Frankfurt, Londres, N. York, S. Francisco, Pekin i Shangai.

La seva feina al cap davant de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona ha estat reconeguda a nivell internacional i ha estat nominat  Director convidat de la ”European Guitar and Mandolin Youth Orchestra” i recentment, l’Ajuntament de Barcelona li ha concedit una “Menció d’Honor” per la seva tasca pedagògica y de difusió cultural de la ciutat.