Sergi Vicente

 SERGI VICENTE (Director)

Professor Superior del Conservatori del Liceu de Barcelona, és director de l’Orquestra Guitarres de Barcelona des de la seva fundació. Desenvolupa una àmplia activitat concertística i ha actuat en nombrosos països d’Europa, Amèrica i Àsia, on ha ofert concerts com a solista i de música de cambra, realitzant enregistraments per a diferents cadenes de ràdio i televisió. Ha editat cinc CD de gran acceptació comercial i ha participat en els més importants festivals i esdeveniments internacionals.

A nivell pedagògic col·labora periòdicament amb la Universitat Nacional de Bogotà i l’Institut Superior d’Art de l’Havana.

La seva trajectòria com a intèrpret ha motivat que alguns compositors li dediquin especialment les seves obres i que regularment formi part de jurats de certàmens i concursos.

Ha efectuat nombrosos concerts i gravacions per a ràdio i televisió a tot Espanya i altres països d’Amèrica, Àsia i Europa, en prestigioses ciutats com: Moscou, l’Havana, Bogotà, Santiago de Xile, Bombai, París, Roma, Caracas, Lisboa, Londres , etc …

La seva tasca com a Director de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona ha estat reconeguda a nivell internacional i ha estat nomenat director convidat de la “Guitar and Mandolin Youth Orchestra”.